• Hurtig levering
  • Levering 1 - 2 hverdage
  • Bedste kvalitet

Aquatic Marine er en moderne virksomhed der er i stand til at hjælpe dykkerindustrien og den aktive fritidsdykker med stort set alle opgaver, Aquatic Marine har også erfaring og produkter inden for mange andre vandsportsgrene som havkajak, Vandskisport, triathlon m.m.

Firmaet ligger i Danmarks næststørste by Aarhus. Se vejviser her. Firmaet har det der skal til for at kunne drive en professionel virksomhed indenfor vandsport og en stor ny butik/showroom fyldt med lækkert udstyr.

Firmaet drives i dagligdagen af en fast stab af erfarne, dygtige og ihærdige medarbejdere. Vi har også flere faste samarbejdspartnere, samt freelance hjælpere.

Aquatic Marine blev grundlagt i 1971 og er siden ekspanderet til at blive Danmarks største specialcenter indenfor udstyr til såvel sportsdykkere som professionelle dykkere. I 2012 blev Aquatic Marine yderligt ekspanderet da det i forbindelse med et generations skifte har fusioneret med Aquasyd.

I dag er Aquatic Marine specialiseret i vandsportsprodukter, lige fra import og til egen udvikling samt fremstilling, salg og service. Aquatic Marine er grossister på flere kendte mærker, og vi leverer i dag udstyr til hele Danmark og store dele af Norden, samt til dykkerindustrien, kommuner, redningstjenester, militæret, dykker- og sports butikker m.m.

Vi har et stor autoriseret service værksted hvor vi servicere alle typer teknisk udstyr og dragter til dykning og vandsport, samt fremstiller og tilpasser udstyr til vores kunders behov.

Erfaringen bygger på mange aktive år med dykning og vandsport, så vi ved godt hvad vi taler om! Ja, hvis i spørger os, mener vi godt, vi kan stå inde for det vi går og laver.

Forretningspolitik: målet er, at vi gerne vil handle med vores kunder mere end en gang og helst i hele deres tid som aktiv udøver, og det opnår vi kun ved en ærlig og troværdig handel og service. Derfor er det altid dig som kunde, der er i centrum hos Aquatic Marine.

Vores motto:

ER DU IKKE TILFREDS SÅ SIG DET TIL OS!

ER DU TILFREDS SÅ SIG DET TIL ANDRE!

AKTIVITETER

Målgruppe: 
Sports- & erhvervsdykkere, offentlige og private virksomheder. Salget foregår fra butik, online og direktordre.

Engros salg: 
Dykkerudstyrs- og sportsbutikker.

Service: 

Udføres på følgende: Suunto Dive, BARE Sports, Kirby Morgan, DiveGas, Divex, FinnSub, FinnLight, Metalsub, Ocean Technology Systems, Underwater Kinetics, Northern Diver International, San-o-sub, Vandagraph, Picasso, Si-Tech, Aqualung, Apeks, ScubaPro, Shearwater, AGA Interspiro og mange andre mærker og produkter. 

Syn af erhversdykkerudrustning i henhold til søfartsstyrrelsens bekendtgørelser samt i overenstemmelse med producenternes foreskrifter.

Import: 
Dykkerudstyr til erhverv og fritid, UV kommunikations-, foto- & video udstyr, fyldesystemer og m.m.

Uddannelse: 
Betjening og vedligeholdelse af dykkerudstyr og kompressorer, samt fritids og teknisk dykkeruddannelser, service kurser m.m.