• Hurtig levering
  • Levering 1 - 2 hverdage
  • Bedste kvalitet

Suunto udsender denne information for at give dig besked om et produkt tilbagekald, der kan kræve din handling.

Suunto har identificeret en potentiel sikkerhedsrisiko for alle Suunto trådløse tanktrykssendere og Suunto Tank POD'er, som trådløst transmitterer tanklufttryk til kompatible Suunto divecomputere. I to rapporterede tilfælde har den ydre hus (cover) på en Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter svigtet under regelmæssig tør tryksprøvning. Selvom det er ekstremt sjældent, udgør dette en potentiel risiko for skade på grund af risikoen for sprængning.

Dykkersikkerhed er af højeste betydning for Suunto. Derfor har vi besluttet at indlede en tilbagekaldelse af alle Suunto Wireless Tank Pressure Transmittere og Suunto Tank POD's. Begge de kendte hændelser skete med Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter. Men da den mekaniske konstruktion af disse to produkter er meget ens, tilbagekalder vi også Tank POD's som en sikkerhedsforanstaltning.

Suunto vil gratis inspicere og opgradere alle de berørte produkter via Suuntos servicenet. Brug ikke de berørte produkter, før de er blevet opgraderet.

Suunto undskylder oprigtigt for ulejligheden som følge af dette. Som en supplerende service, leverer vi gratis en batteriudskiftning og et års garanti fra datoen for inspektion for alle opgraderede produkter.

For mere information læs her

BOOK GRATIS TANSMITTER/POD SERVICE HER

Se også nye retningslinjer for Suunto Tank Transmitter og Tank POD HER

Sådan ser du om en Tank Transmitter / Tank POD er opdateret

Hvis der er spørgsmål venligst kontakt os på e-mail